ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

L . A . STUDIES ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

l.a. studies – Κ.Δ.Β.Μ.1ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 1 Ε.Ο.Π.Π.ΕΠ. Α.Π:25/01/17ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ..ΓΙΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.ΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ.. 

Κομμωτική τέχνη 

Το πρόγραμμα της κομμωτικής περιλαμβάνει:

Αισθητική άκρων 

Η περιποίηση νυχιών είναι απαραίτητη κάτω από τις σημερινές συνθήκες ζωής εφαρμόζοντας την ειδικότητα ως επαγγελματίας είναι ακόμα πιο απαραίτητης. Στα lastudies θα λάβετε εκπαίδευση στα σύγχρονα εργαστήρια που διαθέτουμε ώστε να μπορείτε να εξασκείτε το επάγγελμα σε κέντρα ομορφιάς μεγάλων απαιτήσεων. Θα γνωρίσετε τεχνικές και μεθόδους, θα δημιουργείτε καλλιτεχνίες με άνεση και θα αναπτύξετε αξιόλογο πελατολόγιο

Επαγγελματικό μακιγιάζ

Η γνώση του όμορφου κόσμου της Αισθητικής είναι μια απαραίτητη εξειδίκευση για κάθε νέο επαγγελματία του χώρου. Στο τμήμα Αισθητικής οι σπουδαστές μαθαίνουν να εφαρμόζουν στην πράξη τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στους χώρους των ινστιτούτων αισθητικής και των κέντρων ευεξίας.Αποκτώντας τον τίτλο σπουδών αισθητικής θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε το επάγγελμα ως σύμβουλος ομορφιάς να αναπτύξετε προγράμματα ομορφιάς για τους πελάτες και να συνεργαστείτε με αξιόλογους ιατρούς για θεραπευτικές εφαρμογές στα κορυφαία κέντρα ομορφιάς στην Ελλάδα η το εξωτερικό.

Αισθητική

Η φοίτηση στο τμήμα της αισθητικής προσώπου περιλαμβάνει: